Jämin Joulukylä

https://www.facebook.com/jaminjoulukyla/

Yhdistyksemme järjestää tänäkin vuonna Jämin Joulukylä- tapahtuman, jonka tarkoituksena on koota varoja partiolaisten toimintaan ja toiminnan ylläpitämiseen sekä koulutukseen. Ensimmäinen Joulukylä-tapahtuma järjestettiin Jämillä jo vuonna 2004 sekä siitä lähtien aina vuosittain. Nyt on tulossa 16. tapahtuma. Tänä vuonna aloitamme Joulukylätapahtuman vanhan tavan mukaan klo 10.00. Olemme myös viime vuosina huomanneet, että ostajat tulevat joulutorille aina vaan aikaisemmin. Siksi toivomme ja haluamme varmistaa, että jokaisen toripöytä / -pöydät ehtivät kuntoon ennen asiakkaiden tuloa. Toivomme myös, että myyjät voisivat olla myyntipaikoillaan tapahtuman loppuun saakka. Kiitokset tästä jo etukäteen! Muokkaamme ohjelmaa lauantaina myös entistä iltapäivä painotteisemmaksi, jolloin ulkona palavat kynttilät ja valaistut kuuset näkyvät pimenevässä illassa. Sunnuntain aikataulu on ennallaan.


Jämin Joulukylä 14.-15.12.2019. Toimintamme sujuu rutiinilla entiseen tapaan. Voit lähettää tiedot myyntipöydästäsi ja kuvia tuotteistasi kulttuurijami@gmail.com osoitteeseen. Näin saat tuotteesi esille Joulukylän fb-sivuille sekä tapahtumasivuille ja mainosvideoihin. Facebook näkyvyydestä vastaa Miia Sjöman, lisätietoja saat häneltä p. 045 639 81 46 tai ylläolevasta KulttuuriJämin sähköpostiosoitteesta.

Tori on auki lauantaina klo 10 – 16 ja sunnuntaina klo 11 – 16
Pyydämme paikan varanneita tulemaan hyvissä ajoin varustamaan myyntipaikkansa. Tavaroita pääsee tuomaan perjantaina aikaisintaan klo 18.00 ja lauantaina klo 7.00 alkaen. Kahvio aukeaa lauantaina klo 8.00. Koska Jämin alueella ei ole pankkiautomaattia, myyjien on hyvä varautua riittävällä vaihtokassalla. Jämin Joulukylä kiinnostaa vuosi vuodelta enemmän, joten varmistakaa vuoden 2019 paikkanne maksamalla oheisella pankkisiirrolla varausmaksu viimeistään ERÄPÄIVÄNÄ. Tämän jälkeen maksukorotus 5,-
Huom. Ilmoita välittömästä mikäli peruutuksesta jos et pääse paikalle. Luot mahdollisuuden ilmoittaa uusille myyjille ajoissa. Kiitos!
Arpojen myynti on sallittua vain yleishyödyllisille yhdistyksille. Jämin Joulukylä tapahtuma kerää vuosi vuodelta enemmän kävijöitä, viime vuosina n.10.000.
Majoituksesta on mahdollisuus saada 20 % alennus Reima Country. (Ks. www.jamikeskus.fi, Puh. 040-5736120, kysy alennus)

Toripäällikkö Jarmo Lehtilä p. 0445953636, jarmo.lehtila@suomi24.fi Toripäällikön apulainen Liisa Leinonen p. 0445025770, liisa@tilispalvelu.fi